+905061105428

ENKAPSÜLE PANELLER

600x600x30 mm ebatlarında sunta özlü paneller, alttan ,üstten ve yanlardan 0,5 mm galvanize çelik ile kaplıdır.

Açıklama

Yüksek yük yangın ve kenar dayanımına sahip paneller alt üst ve kenarlardan galvanize sac ile kaplanmıştır. Kenarların birbirine kilitlenerek sac ile kaplanması nem dayanımını arttırmakta ve panel Özünün korunmasını sağlamaktadır. Enkapsüle paneller üst yüzey kaplaması serbest döşenebilen ve farklı renk ve desen alternatifleri yaratan karo halı ve pvc kaplamalarına uygun altyapıyı sağlamaktadır.

Yonga Levha Özlü Paneller: Panel özü olarak kullanılan yüksek yoğunluklu yonga levha El normuna uygun olarak üretilmekte ve kanserojen madde içermemektedir.
Nem ve dayanım mukavemeti yüksek olan AEN paneller yoğun trafik olan ofis ortamları için uygun kullanım alanları oluşturmaktadır. Yüksek mukavemet ve düşük fiyat Özelliği tercih sebepleri arasında yer almaktadır.
23 mm’lik Enkapsüle Paneller ince olması, yüksek mukavemeti ve düşük fiyat özellikleri ile tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Kalsiyum Sülfat Özlü Paneller: % 100 geri dönüştürülebilir LEED sertifikalı malzemelerden (geri dönüştürülebilir kâğıt ve kalsiyum sülfat) üretilen Planart Kalsiyum Sülfat Özlü Paneller yüksek yoğunluk ve mukavemete sahiptir. Kalsiyum sülfat özlü paneller yerinde şekillendirilebilme özelliğiyle kullanım kolaylığına sahiptir. Yapısal özellikleri sayesinde mükemmel yangın dayanımına ve neme karşı direnç özelliğine sahiptir. yoğun trafik olan bölgeler ve yüksek yangın dayanımı istenen uygulamalarda güvenle kullanılabilir ve tercih sebebidir.